0764853158 sau 0755225439
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

CONSTRUIT PENTRU CA TU SA POTI SPUNE ACASA!

 
 

PENTA-REZIDENTIAL

Dupa construirea, finalizarea si darea in folosinta a unor ansambluri de locuinte in orasul Iasi:
- In 2005 zona Metalurgie – 1 bloc ;
- In 2006-07 zona Flora – 2 blocuri ;
- In 2008 zona Pacurari - Blocurile Diana ;
, echipa de dezvoltatori imobiliari a inceput dezvoltarea unui nou ansamblu rezidential – Penta Rezidential!
La 9 luni de la inceperea proiectului, Penta Rezidential vine cu un nou concept – Apartamente noi, la standarde moderne la un pret imbatabil pe piata imobiliara a Iasului. Penta Rezidential doreste sa va ofere o perspectiva clara asupra achizitiei ce intentionati sa o efectuati, asupra preturilor si cheltuielilor, asupra constructiei in sine, asupra vietii, in general.
Penta Rezidential- inseamna un ansamblu rezidential compus din 5 blocuri de locuinte- un bloc P+4E+M si 4 blocuri P+5E+M, cu apartamente cu una, doua sau trei camere, a caror suprafata variaza intre 40 si 70 mp, apartamentele au fost concepute astfel incat sa se eficientizeze spatiul la maximum, fara a se renunta insa la confort. Cadrul natural de care beneficiaza complexul a impus in arhitectura apartamentelor terase cu vedere spre padure.
Atenti la preferintele tale s-a optat pentru a-ti oferi posibilitatea de a alege pentru apartamentul tau finisajele care te reprezinta.
Totodata vei beneficia in anasmblul Penta Rezidential, vei beneficia si de:
-gradinita pentru copii; -locuri de parcare supraterane; -spatii verzi,mobilier si iluminat urban; -sala fitness, magazine alimentar; -spalatorie ecologica; -servicii de intretinere; -paza si acces securizat; -lifturi moderne in fiecare bloc;
PENTA REZIDENTIAL- construit pentru ca dumneavoastra sa puteti spune ACASA!

REPREZENTANT VANZARI-DRAGOS TUDOSE- 0764853158 SAU 0755225439

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one